UCF informa (25/6/2015):

 

REVISIONS MÈDIQUES!!!  CENTRE CONCERTAT Mtoca Cuidarme, S.L.

Ja tenim UN ANY MES les Revisions Mèdiques, en AQUESTA OCASIÓ es REALITZARÀ al ‘PEVELLÓ MUNICIPAL’ i que ja podeu anar presencialment a SECRETARIA de Club a partir de dilluns 29 de JUNY per concretar cita.

Referent a la tramitació de LLICÈNCIES us recordem que segons normativa de la FCF, i que està penjada a la seva web, tots els jugadors federats han de passar de forma obligatòria la revisió mèdica esportiva.

Per garantir la salut dels federats les revisions tindran una validesa de dos anys

AVÍS NO es tramitarà Cap Llicencia sense tenir la corresponent Revisió Mèdica.

El cost d’aquesta revisió BASE es de 20€ que es pagaran en el moment de la Revisió.

Recordeu, que en el moment de fer la revisió el Mèdic es qui Valorarà si es necessari fer PROVA D’ESFORÇ, si hi ha factors de risc per l’esportista, per tant el Cost serà de 35€.

Revisió medicoesportiva de BASE (20€) _ RECONEIXEMENT MÈDIC ESPORTIU (TIPUS I)

Inclou control cardiovascular, de l’aparell locomotor i antropometria.

S’emet un informe amb les recomanacions del metge a l’hora de fer activitat física.

Revisió medicoesportiva AVANÇADA _ Amb Prova d’esforç (35€)

Inclou proves més específiques que la Revisió medicoesportiva de BASE (espirometria, flexometria, composició corporal i prova d’esforç monitoritzada).

Indicada en cas de tenir factors de risc com ara l’edat, hàbits de vida tòxics, antecedents genètics i persones que practiquen esports d’intensitat elevada.

Les revisions mèdiques s’han de realitzar obligatòriament als centres homologats amb la corresponent Autorització Sanitària d’acord amb el "Real Decreto 1277/2003, de 10 de octubre, sobre autorització de centres, establiments y serveis sanitaris" al mateix temps haurà de tenir també autorització de la FCF.

Serà el mateix centre concertat i homologat que te conveni amb la Federació Catalana de Futbol el encarregat d’incorporar les validacions d’aptitud física per a la pràctica del futbol dels jugadors i jugadores al sistema, via telemàtica, per la qual cosa la FCF no acceptarà cap revisió que no sigui per aquest mitjà.

Pel coneixement general i als efectes adients.

Salutacions,

Junta Directiva